Jong Male - KFCM

18 augustus 2024
Score: 2 - 1

Match Report

Na een geslaagde driedaagse teambuilding in Oostende wachtte ons nog het bekertreffen in Jong Male, enkele studenten en geblesseerde spelers ontbraken op het appel. De wedstrijd begon prima want Hierro Verbeke maakte al snel dankbaar gebruik van een misser achterin: 0-1. De thuisploeg speelde op en over het randje, Jan Verhelst ontsnapte aan een terechte rode kaart na een uitspraak beneden alle peil, ongezien. Iets voor het halfuur nogmaals KFCM, hoekschop Milan Vandommele – de prima kopbal van Simon Taillieu werd overgetikt. Na de pauze meer kansen, aan beide kanten: doelpunten leverde het niet op. Pas tien minuten voor tijd, op een counter, zette Jan Verhelst – die al lang onder de douche had moeten staan – een elfmeter om (1-1). Even later viel de 2-1: vanuit de 2e lijn trapte Algoedt linksonder binnen. Hierro Verbeke kreeg nog een mooie kans op de gelijkmaker maar besloot op de doelman. In de slotfase gingen de poppen nogmaals aan het dansen op en naast het veld… de net ingevallen Mendoza duwde een roodbroek pardoes vol in het gezicht… de rode kaart bleef alweer op zak. De stand bleef ongewijzigd, een onnodig bitsig en arrogant Jong Male hield de punten aan huis…
.

KFCM: Cagliostro, Taillieu, Janssens Beau (60′ Vandendriessche), Blomme (72′ Sterckx), Vandommele, Vanfleteren (15′ Spriet), Verbeke, Verbrugghe, Vandromme, Kerkhof en Wallican. Doelman Vanhouwe viel niet in.

Doelpunten: 10′ Verbeke (0-1), 79′ Verhelst (1-1, pen) en 82′ Algoedt (2-1).

Gele kaarten: 48′ T2 Bouckaert, 84′ Vandommele, 90′ T1 Calleeuw (KFCM), 19′ Verhelst, 37′ Bossant, 48′ Algoedt en 90′ Mendoza (Male).

Beeldmateriaal: volgt met de foto’s van stage.

Strafschoppen: (5-3) Vandromme (x), Vandommele (v), Kerkhof (v), Sterckx (v) en Vandendriessche (x).

Scheidsrechters: dhr. Kevin De Grande, bijgestaan door dhr. Nick Hutsebaut en dhr. Cas Van Wesepoel.

.

Volgende wedstrijd: Emelgem-Kachtem – KFCM, donderdag 22 augustus om 19u30 (oefenwedstrijd).

Lineup

Subs