SV Moorslede - KFCM

28 juli 2024
Score: 2 - 4

In een knap eerste kwartier scoorde Mathis Lievens twee keer: op hoekschop van Milan Vandommele kon de doelman onvoldoende ontzetten en trapte hij hard binnen. Iets later, op hoekschop van Naigel Vanfleteren kopte hij aan de tweede paal mooi binnen. De thuisploeg herstelde het evenwicht en nog voor de drankpauze milderde Kutai van op de stip, na een haakfoutje van Emiel Callens. Een hoekschop ging over het hele pak en daar stond Terryn vrij: die twijfelde niet en schoot binnen (2-2). Moorslede trof daarna nog de paal en een voorzet van Blomme werd aan de overzijde in eigen doel gewerkt. Rust : 2-3.

De tweede helft bood heel wat minder. Rommelig en nauwelijks doelgevaar, aan beide zijden. Voor elk woordje commentaar luidop trok de scheids prompt geel: ondanks het prachtige weer, een regen aan gele kartons! Ahmadi mocht wel nog in buitenspel vertrekken en schoot fraai binnen (2-4). Een tweede penalty voor de thuisclub werd in de slotfase door Kutai hoog over geschoten. Belangrijke zege die vooral het vertrouwen moet aanwakkeren.
.

KFCM: Cagliostro, Deceuninck (46′ Mbundu), Vandromme, Vandommele, Callens (65′ Janssens Beau), Verbrugghe, Vanfleteren, Casier (46′ Ahmadi), Blomme, Lievens (46′ Verbeke) en Kerkhof (65′ Sterckx).

Doelpunten: 7′ en 14′ Lievens (0-1 en 0-2), 22′ Kutai (1-2), 35′ Terryn (2-2), 43′ own (2-3) en 74′ Ahmadi Emal (2-4).

Gele kaarten: 40′ Terryn E en Vanoplynus, 73′ Berguigue en Corneillie, 79′ Kutai, 88′ Vander Stichele (SVM), 3′ Vanfleteren en 89′ Verbeke (KFCM).

Rode kaart: 52′ T1 Calleeuw (KFCM).

Scheidsrechters: dhr. Nick Decadt.